dimarts, 10 de juny de 2014

P-3 FEM TALLERS

AQUEST CURS JA HEM ACABAT LES SESSIONS DE TALLERS, AQUÍ TENIU ALGUNES FOTOS DE TABALETS I PATUFETS DURANT AQUESTES TARDES TAN ESPECIALS.


TALLER DE CIÈNCIA: EL PLA INCLINAT I LES RAMPES.

AMB LA MANIPULACIÓ DE COTXES I PILOTES EN DIFERENTS PLANS INCLINATS, VOLEM FOMENTAR LA DESCOBERTA DE DIFERENTS MATERIALS I LES SEVES PROPIETATS. MITJANÇANT EL JOC ELS INFANTS OBSERVEN, COMPROVEN, VERIFIQUEN HIPÒTESIS I FINALMENT COMPARTEIXEN ELS DESCOBRIMENTS.

TALLER DE CONTACONTES: LES OMBRES XINESES.

PRIMER ESCOLTEM UN CONTE: LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA, AQUESTA VEGADA AMB LA TÈCNICA DE LES OMBRES XINESES, DESPRÉS JUGUEM A ENDIVINAR-NE ELS PERSONATGES I PER ACABAR PENSEM: QUI ÉS AQUEST NEN O AQUESTA NENA QUE HI HA DARRERE LA TELA?
TALLER DE TREBALLEM AMB LES MANS: PUNXEM I DIBUIXEM.

EN AQUEST TALLER FEM UN TREBALL D'EDUCACIÓ ARTÍSTICA, PUNXANT UNES ESTRELLES I PINTANT AMB RETOLADORS BLANCS I PLATEJATS SOBRE UN PAPER NEGRE. QUE BONIC HA QUEDAT!TALLER DE FANG: FAIG UN CARGOL VERMELL.

FENT FANG TREBALLEM LA PSICOMOTRICITAT FINA, ÉS A DIR, LA PRECISIÓ DE LES MANS, DITS, CANELL, BRAÇ... I LA COORDINACIÓ OCULOMANUAL. AMB AQUEST TALLER HEM VIST QUE FER UN CARGOL NO ÉS TAN FÀCIL COM SEMBLAVA, PERÒ ARA JA ENS SURTEN MILLOR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada