dimarts, 11 de març de 2014

ELS TALLERS DE P-3

ELS PATUFETS I ELS TABALETS LA TARDA DE DIMARTS FEM TALLERS: FEM QUATRE GRUPS DE LES DUES CLASSES. AMB ELS DOS P-3 BARREJATS JA HEM FET LA PRIMERA RONDA DE TALLERS I ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ! VOLEU VEURE-HO?


TALLER DE CIÈNCIA: ELS TUBS.

Amb aquest taller ens interessa que els nens i nenes de P-3 manipulin, experimentin, verbalitzin el que descobreixen, facin hipòtesis, descobreixin nous materials de l’aula de ciència (tubs i pilotetes), facin comprovacions i aprenguin coses sobre les diferents qualitats dels tubs (grans, petits, mitjans, transparents, opacs, rígids, flexibles, durs, tous...) i de les pilotetes (de suro, de plàstic, d'espuma, de ferro...). Mitjançant el joc i la manipulació lliure es converteixen en científics que observen, comproven, verifiquen hipòtesis i sobretot, al final del taller, comparteixen els descobriments.
Des d'aquí us animem a que guardeu diferents tubs, doncs ofereixen un mar de possibilitats, amb totes les fotos ja veureu que són interessants companys de jocs. Endavant futurs científics!

TALLER DE FANG: TREBALLEM AMB FANG PER PRIMERA VEGADA.

Amb el fang fem un treball molt important de psicomotricitat fina, que és aquella que comprèn totes les activitats realitzades per les criatures que necessiten una precisió, un alt nivell de coordinació oculomanual, una força controlada i una bona concentració; és a dir, que es treballen els moviments amb precisió realitzats per la mà, els dits, el canell, l'avantbraç i el braç. Treballar la motricitat fina ajuda, entre altres coses, a tenir més força als dits i a les mans, que servirà per agafar correctament el llàpis, coberts, tisores... 
Us animem a que a casa feu plastilina, jocs amb les agulles d'estendre, puzzles, treure i enganxar gomets, cordar i descordar botons, etc. Ben aviat rebreu el treball que han fet de fang: la seva primera obra al Mare Nostrum!
TALLER TREBALLEM AMB LES MANS: ESTRIPEM, ENGANXEM I PINTEM.

Amb aquest taller pretenem treballar la piscomotricitat fina, estimular la creativitat i el plaer de pintar, enganxar... Amb paper d'embalar de colors hem fet treballar molt les manetes i els ditets: hem estripat papers, els hem enganxat i hem pintat. Els nens i nenes de P-3 són petits artistes creant grans obres d'art, heu vist el sostre del nostre vestibul que bonic queda? Visca la creativitat!
Des d'aquí també us animem a que a casa feu pintura, estripeu, retalleu, enganxeu, feu boletes de paper de seda... Poc a poc aniran millorant, és una cosa que als petits els encanta i... als no tan petits també!
TALLER DE BIBLIOTECA: CONTACONTES.

Hem pujat a la Biblioteca de la nostra Escola a fer el taller de Contacontes! Amb aquest taller pretenem que aprenguin a saber estar a la BiblioMare, a gaudir de contes i revistes (diferents de les que tenim a l'aula) i en aquesta sessió, ens han explicat un conte amb titelles: El pallasso del nas vermell! I després ho han fet els nens i nenes de P-3 molt bé. També hem tingut una estoneta per endinsar-nos tranquilament al meravellós món dels contes...
Com sabeu ben a prop de l'escola hi ha la Biblioteca CAN MARINER, la coneixeu? És una bona opció per passar una magnífica tarda gaudint de la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada